Bolig

Oslo_edit
Copenhagen_Island_bathroom
Hotel_d_Angleterre

Rene og hygiejniske forhold på badeværelser, toiletter og kældre er vigtige elementer, der bidrager til effektivitet og følelsen af ​​velvære. Korrekt behandlet rustfrit stål har en unik glat overflade, som sikrer fremragende hygiejne. På grund af dens lave overfladeruhed, er bakterievækst betydeligt mindre, end hvad du ville finde på eksempelvis plast- eller almindelige ståloverflader.

BLÜCHER® Art Deco shower channel

BLÜCHER Art Deco

Ny moderne og trendy baderumsrende der revolutionerer design, formsprog og funktionalitet, samt ikke mindst installation.
WaterLine_collage

BLÜCHER WaterLine

WaterLine-baderumsrender har et moderne og stilfuldt design, og disse afløb leder vandet effektivt væk uden at gå på kompromis med badeværelsets design og din personlige stil.
Stockholm Multi Line duschränna

BLÜCHER MULTI-Line

MULTI Line-baderumsrender er ideelle til moderne badeværelser og giver total fleksibilitet til placeringen. Det er en rende med høj gennemløbskapacitet, som er nem at rengøre.
Trio Copenhagen

TRIO SQUARE CIRCLE

Letvægtsgulvafløb, der fås som traditionelle kvadratiske afløb, praktiske trekantede afløb eller stilfulde cirkulære afløb, alt sammen med et bredt udvalg af riste, der sikrer, at du får en løsning, der matcher dit badeværelses design og dine private behov.

Er du mere til farver?

Få inspiration til lige netop den farve og form af afløbet, der matcher til dit badeværelse. Vi har mange forskellige at vælge imellem.

Få mere at vide 

 

Square_Black_White

SQUARE Black afløb

Square_Brass_Black

SQUARE Brass afløb

Trio_Black_White

TRIO Black afløb

Trio_Brass_Black

TRIO Brass afløb

WaterLine_Black_Black

WaterLine Black baderumsrende

WaterLine_Brass_White

WaterLine Brass baderumsrende

Blucher_ArtDeco_BLACK

Art Deco Black baderumsrende

Art Deco baderumsrende

Art Deco Brass baderumsrende