Bolig

Oslo_edit
Copenhagen_Island_bathroom
Hotel_d_Angleterre

Rene og hygiejniske forhold på badeværelser, toiletter og kældre er vigtige elementer, der bidrager til effektivitet og følelsen af ​​velvære. Korrekt behandlet rustfrit stål har en unik glat overflade, som sikrer fremragende hygiejne. På grund af dens lave overfladeruhed, er bakterievækst betydeligt mindre, end hvad du ville finde på eksempelvis plast- eller almindelige ståloverflader.

BLÜCHER Art Deco

Ny moderne og trendy baderumsrende der revolutionerer design, formsprog og funktionalitet, samt ikke mindst installation.
Få mere at vide

BLÜCHER WaterLine

WaterLine-baderumsrender har et moderne og stilfuldt design, og disse afløb leder vandet effektivt væk uden at gå på kompromis med badeværelsets design og din personlige stil.
Få mere at vide

BLÜCHER MULTI-Line

MULTI Line-baderumsrender er ideelle til moderne badeværelser og giver total fleksibilitet til placeringen. Det er en rende med høj gennemløbskapacitet, som er nem at rengøre.
Få mere at vide

TRIO SQUARE CIRCLE

Letvægtsgulvafløb, der fås som traditionelle kvadratiske afløb, praktiske trekantede afløb eller stilfulde cirkulære afløb, alt sammen med et bredt udvalg af riste, der sikrer, at du får en løsning, der matcher dit badeværelses design og dine private behov.
Få mere at vide

Er du mere til farver?

Få inspiration til lige netop den farve og form af afløbet, der matcher til dit badeværelse. Vi har mange forskellige at vælge imellem.

Få mere at vide 

 

SQUARE Black afløb

SQUARE Brass afløb

TRIO Black afløb

TRIO Brass afløb

WaterLine Black baderumsrende

WaterLine Brass baderumsrende

Art Deco Black baderumsrende

Art Deco Brass baderumsrende