Tagafløbssystemer

Få tjek på tagets afløb

BLÜCHER® tagafløb består af tagafløb i rustfrit stål og tilbehør. Sammen med BLÜCHER® EuroPipe rustfrit stål stikmuffe-rørsystem udgør BLÜCHER® tagafløb et fuldstændigt tagafløbssystem i rustfrit stål. Systemet kan bruges på alle typer fladt tag med tagpap eller tagfoliemembran og passer lige så godt til selvfalds- eller vakuumbaserede systemer.

 

Kontakt en BLÜCHER specialist

Lad os beregne dit næste tagafvandingsprojekt (vakuumløsninger)

Udfyld tagafvandingsberegneren ved at definere dit behov for et komplet system af afløb, rør, fittings og tilbehør herunder.

(For selvfald og andre systemer, venligst kontakt BLÜCHER Kundeservice.)

 

Tagafvandingsberegneren

1366x768_Roof_Drains_siphonic_01

Vores siphonic roof drainage tagafløbssystem er den omkostningseffektive og pålidelige løsning, der fjerner betydelige vandmængder med færre afløb

BLÜCHER® EuroPipe afløbsrørsystem i rustfrit stål er en integreret del af vakuumafvandingssystemet. Takket være stabiliteten i de rustfrie stålrør er det ikke nødvendigt med ekstra skinner og beslag.

Det minimale antal komponenter gør ikke kun installationen af systemet til det nemmeste og hurtigste på markedet, men det gør det også til det vakuumafvandingssystem med den laveste samlede vægt.

 

Få mere at vide om vores vakuumafvandingssystem

 

Find vakuumafvandingssystem
1366x768_Roof_Drains_gravity_roof_01

BLÜCHER® rørsystem til tagafvandingssystem med selvfald

BLÜCHER® EuroPipe systemet er det naturlige valg for tagafvandingssystemer med selvfald, da det udvendige nedløbsrør er visuelt tiltalende, det har en lang levetid, og når det anvendes som rørsystem i bygninger, kan stor flowkapacitet kombineres med et lavt lydniveau.

 

Med denne løsning kan overfladen i rustfrit stål betragtes som en del af det arkitektoniske udtryk af bygningen.

 

Få mere at vide om tagafvandingssystem med selvfald

 

Find tagafvandingssystem med selvfald
1366x768_Roof_Drains_green_roof_01

Green roof drainage er beregnet til afvanding af jordlaget på tage

Grønne tage er meget populære, fordi de kan gøre byer grønnere, køligere og sundere. Ikke mindst tilbageholdelse af vand i planter og jord reducerer spidsbelastningen på kloaksystemet – medmindre regnbelastningen er så kraftig, at planter og jord ikke kan absorbere mere vand.

 

Hvis det grønne tag ikke har noget system til tilbageholdelse af vand, strømmer det overskydende regnvand ubegrænset ud i det offentlige kloaksystem. Imidlertid kan de rigtige tagafløb holde regnvandet tilbage i tilfælde af kraftigt regnvejr og dermed holde belastningen på kloaksystemet inden for reglerne for tagafløb.

 

BLÜCHER® tilbyder et komplet sortiment af afløbssystemer i rustfrit stål til grønne tage.

 

Se mere om grønne tagafløbsløsninger

 

Find udendørsafløb
1366x768_Floor_Drains_and_Channels_Balcony_Drains_01

Altanafløb designet til at holde din altan tør

BLÜCHER® EuroPipe er det foretrukne produkt til nedløbsrør fra altanafløb. Den rustfri overflade giver bygningen et elegant udseende. Desuden er rustfrit stål modstandsdygtigt over for påvirkninger fra omgivelserne såsom solens uv-stråler og vejret.

Indenfor dette område er der ofte brug for kundetilpassede løsninger, og vi er klar til at hjælpe dig. Kontakt BLÜCHER for at få den rigtige løsning til dit projekt.

Find altanafløb
Parking - Roof drainage

Parkering

Benyt afløb og afløbsrør i rustfrit stål i parkeringshuse i flere etager eller parkeringsanlæg under jorden, da det er vigtigt, at området kun indeholder ikke-brændbare installationer. I parkeringshuse med flere etager er brandsikkerhed vigtig, da biler fyldt med benzin er meget brandfarlige.

På grund af den lave vægt,  A1-brandsikkerhedsgodkendelse og det at det er let at montere, er BLÜCHER push fit-rør i rustfrit stål det foretrukne afløbssystem til parkeringshuse.

 

Indenfor dette område er der ofte brug for kundetilpassede løsninger, og vi er klar til at hjælpe dig. Kontakt BLÜCHER for at få den rigtige løsning til dit projekt.

Find udendørsafløb
connectedroof_1388x768px_logo _intelligent

Connected Roof tagovervågning

Minimer risikoen for skader på bygninger og inventar med det NYE tagkoncept Connected Roof med trådløs tagovervågning af dine tagafløb.

Systemet advarer dig med det samme ved potentiel risiko - f.eks. hvis tagafløbene er tilstoppet.

Få mere at vide om Connected Roof tagovervågning
ROOF_Sc070_Snit_Gravity_Still_01_1850

Makismal ydeevne med minimal vedligeholdelse

Tagafløbssystemet i rustfrit stål kan modstå stød og korrosion samt brand og kræver minimal vedligeholdelse. Den glatte indvendige overflade af rustfrit stål sikrer fremragende selvrensende egenskaber og høj gennemløbskapacitet og forhindrer blokeringer.

Roof_110822_3

Vi hjælper fra start til slut

Vi kan hjælpe med at udvikle og designe det ideelle tagafløbsystem til dine behov. Bestil en flowberegning for at definere det komplette system med afløb, rør, beslag og tilbehør.


Få mere at vide om anvendelsen af BLÜCHER® tagafløb fra nogle af vores projekter

Europipe_group

BLÜCHER® EuroPipe - en holdbar og tidsbesparende løsning

BLÜCHER® Drain Roof-serien tilsluttes let til BLÜCHER® EuroPipe rørsystem - hvilket giver dig et sikkert og komplet tagafløbssystem.

Få mere at vide om BLÜCHER® EuroPipe

Case: Tidsbesparende montering af UV tagafvandingssystem i Odense

Hør Jess Mørk, medejer af Dansk VVS & Klima A/S, fortælle om hvorfor BLÜCHERs tagafvandingssystem i rustfrit stål blev valgt til fordel for et plastikssystem.

Her sparede han mindst 50 % på arbejdstiden.


Case: Bravida vælger tagafvandingssystem i rustfrit stål til Normals nye kæmpe logistikcenter, Hedensted.

Hør her Søren Dørr og Michael Schmidt fra Bravida fortælle om, hvorfor netop dette system blev valgt, da der er rigtig meget at spare i montagetid, under selve installationsprocessen er man uafhængig af vejret og samtidig kan man passe på sig selv, mens arbejdet udføres.