NY BLÜCHER® Art Deco baderumsrende

Trendy og moderne baderumsrender

Art Deco baderumsrender er både til nybyggeri og renovering af private boliger, lejligheder og erhvervsbygninger og er det perfekte match, da designet giver personlig stil til badeværelset.

Der er virkeligt tænkt nyt, og der er lagt stærke kræfter og innovation i designet, som i sit formsprog trækker en historisk tråd tilbage til de pressede stålvaske, men sat ind i en ny tid og med et knivskarpt, tidløst design.

Og innovationen er ikke stoppet med udseendet. Det gælder ikke mindst brugervenligheden, både for den, der skal holde baderummet rent, og for dem, der skal installere baderumsrenden. Arbejdsprocesserne er nemlig blevet stærkt forenklet.

Få mere inspiration her

 

Vælg dit favorit Art Deco design

BLÜCHER® Art Deco Shower Channel - steel

Art Deco Steel

Foretrækker du et minimalistisk og klassisk udtryk på dit badeværelse? Dette tidløse design passer bare ind alle steder.
BLÜCHER® Art Deco Shower Channel

Art Deco Black*

Med Art Deco Black tilføjer du et trendy og moderne look til dit badeværelse.
BLÜCHER® Art Deco Shower Channel - brass

Art Deco Brass*

Med dette modige valg af baderumsrende er du ikke bange for at tilføje et enestående og stilfuldt look til badeværelset. Her har du chancen for at få en unik personlig stil.
*Venligst kontakt BLÜCHER for leveringsdato.
Keld Kromann
Salgskonsulent
BLÜCHER
Der er forbedringer på alle fronter: et stærkt æstetisk design i et helt nyt formsprog, brugervenlighed og en stærkt forenklet installation.

Nem installation af BLÜCHER®​ Art Deco baderumsrende

Det eneste man skal kende, er den ønskede gulvhøjde, og så skrues vægflangen med underdel fast på væggen i den ønskede højde. Når afløbsrøret er monteret, støbes op til flangen. Så sidder underdelen faststøbt i gulvet, og så monteres den aflange pressede stålplade på underdelen og justeres i højde, så den passer med vådrumssikring og flisekant. Slutteligt fuges der rundt langs kanten af baderumsrenden, og den ligger dermed fast.

Se installationsvejledning

Nem vedligeholdelse og rengøring af BLÜCHER® Art Deco baderumsrende

Det bliver ikke nemmere. Du slipper for at skulle tage en lang rist op af gulvet for at gøre den ren. Her er blot et lille dæksel, som kan skylles under rindende vand. Så er renden rengjort og klar til brug igen.

Se vedligeholdelsesvejledning

BLÜCHER® Art Deco shower channel

Art Deco

Find din Art Deco baderumsrende samt tilbehør hertil.
Se produkter
Vil du vide mere om vores andre boligafløbsløsninger? Så find mere inspiration her.

Sådan Køber Du

Find lokale forhandlere, der sælger BLÜCHERs produkter og tilbehør.

Grossist/Forhandler

Find din lokale salgskonsulent for at få svar på dine spørgsmål om BLÜCHERs produkter og tilbehør, for at få support eller et tilbud.

Salgskonsulent

Husejer? Beklager, BLÜCHERs salgskonsulenter sælger ikke direkte til private. Kontakt din lokale forhandler.