WaterLine

Stilfuld. Elegant. Funktionel

WaterLine baderumsrender er beregnet til enfamiliehuse, boligblokke og kommercielle bygninger og er lavet af 100% rustfrit stål, som er ekstremt holdbart, hygiejnisk og æstetisk tiltalende. WaterLine-baderumsrender har et moderne og stilfuldt design, og disse afløb leder vandet effektivt væk uden at gå på kompromis med badeværelsets design og din personlige stil.

WaterLine baderumsrende:

  • Fleksibel
  • Nem og sikker installation
  • Kan justeres i højden
  • Nem at rengøre
  • Kan bøjes og justeres i forhold til gulvet
  • Ingen grund til at fjerne fliser

Den fleksible WaterLine baderumsrende kan enten placeres op ad en væg, væk fra væggen eller midt på gulvet.

Leder du efter en løsning til vinylgulve? Med WaterLine COPENHAGEN vinyl får du også den samme stilfulde elegance til vinylgulve.

TOKYO

Med TOKYO-risten er alt muligt. Du kan få afløbet monteret, så det er næsten usynligt i gulvet, eller du kan få det monteret med farvet glas, så man virkelig ser det på dit badeværelsesgulv. Valget er dit.

OSLO

Med OSLO-risten møder det klassiske det moderne. Vanddråbemønsteret udtrykker friskhed og tiltrækker opmærksomhed uden dog at tage for meget væk fra badeværelsets overordnede design.

COPENHAGEN

Essensen af elegance, ligesom den by, den er opkaldt efter. Den glatte overflade i rustfrit stål giver i sig selv et fantastisk udtryk, men den er også let at holde pæn og ren. COPENHAGEN-risten fås også til vinylgulve.

ATHENS

Det klassiske ATHEN-mønster er inspireret af det antikke Grækenland, og det udtrykker sindsro og er et oplagt valg til ethvert rustikt badeværelsesdesign, der er inspireret af Middelhavsområdet.

DETROIT

Med DETROIT-ristens design får badeværelset karakter og et imponerende råt look.

VIENNA

Den originale. Den velkendte og traditionelle rist fra BLÜCHER®. Dens diskrete og rolige design med huller passer bare ind alle steder.

Er du mere til farver?

Få inspiration til lige netop den farve på afløbet, der matcher til dit badeværelse. Vi har flere forskellige at vælge imellem.

Få mere at vide

 

WaterLine Black

WaterLine Brass

Kontakt BLÜCHER

Riste

Der er forskellige tilgængelige designs af riste — nu er det op til dig at vælge din favorit.

Gennemse riste

Case: WaterLine baderumsrender til Hjerting Badehotel

WaterLine render er blevet installeret, da hotellet blev renoveret. Valget faldt på disse afløb pga. det elegante design, fordi de er enkle at montere, også er det en 100 % rottesikker løsning.

Sådan Køber Du

Find lokale forhandlere, der sælger BLÜCHERs produkter og tilbehør.

Find din lokale salgskonsulent for at få svar på dine spørgsmål om BLÜCHERs produkter og tilbehør, for at få support eller et tilbud.

Husejer? Beklager, BLÜCHERs salgskonsulenter sælger ikke direkte til private. Kontakt din lokale forhandler.