Historie

Fra lade til moderne fabrik

Historien om BLÜCHER startede i 1965, da blikkenslagen Johannes Blücher Skibild indså, at der var behov for æstetisk behagelige riste til gulvafløb i badeværelset. Han startede sammen med sin kone, Gerda, en produktion af riste på deres gård i nærheden af Vildbjerg i Vestjylland.

I dag er vi en del af Watts-familien af mærker og en førende global producent af afløbssystemer i rustfrit stål. Vores produkter bruges i hele verden - efterspørgslen har flyttet produktionen til BLÜCHERs fabrik i Vildbjerg.

1366x768_Floor_Drains_and_Channels_Upper_Round_top_01

Løsninger til alle

Vores produktsortiment består af mere end 2.500 produkter, herunder standard og kundetilpassede gulvafløb, tagafløb, afløbsrør og afløbsrender. Alle vores afløbsløsninger er fremstillet af rustfrit stål for at sikre, at de er af højeste kvalitet, giver fremragende flowkapacitet og optimal hygiejne med minimal vedligeholdelse og en lang holdbarhed. Vores afløbsløsninger er udviklet i et fleksibelt modulsystem, der gør det muligt for kunderne at kombinere delkomponenter til at skabe komplette produkter, som matcher deres specifikke behov. Vi tilbyder også kundetilpassede løsninger, hvor fleksibilitet og håndværk spiller en central rolle i produktionen.

customer_service_office_BL

Vi Er med Dig fra Start til Slut

Kunder over hele verden er afhængige af vores know-how, sunde fornuft og dedikerede service. Vi bestræber os på at holde løftet om ”keeping up the flow” hele vejen igennem.