BLÜCHER® EuroPipe

Europipe_group

Spar Tid og Penge med Minimalt Arbejde

En holdbar og arbejdsbesparende løsning. BLÜCHER® EuroPipe kan anvendes over jorden og i syrefast under jorden i en lang række applikationer. Dette push-fit rørsystem vejer kun en tredjedel af støbejernsløsninger og kan installeres af én person - og dermed spare tid og penge og kræver mindre arbejdskraft. Alle BLÜCHER® EuroPipe afløbsprodukter er designet til at holde flowet gennem pålidelige forbindelser samtidig med, at det giver værdi og levetid til dine afløbsprojekter, installationer og forretning.

BLÜCHER® EuroPipe:

  • Driftsikre samlinger
  • Nem installation
  • Minimal arbejdstid
  • Standard- og tilpassede produkter
  • Bæredygtige og hygiejniske løsninger i rustfrit stål
Europipe_save_money

Bæredygtighed fra vugge til grav

Efter at have taget hensyn til omkostninger til materiale, installation, vedligeholdelse og bortskaffelse konkluderede en uafhængig rapport med totalomkostninger, at BLÜCHER® EuroPipe er den mest omkostningseffektive løsning sammenlignet med andre materialer.

Da det er lavet af rustfrit stål uden tilsat belægning, er BLÜCHER® EuroPipe 100% genanvendelig uden tab af egenskaber efter dens designlevetid - hvilket er over 50 år. Den store efterspørgsel efter rustfrit stål rundt om i verden gør BLÜCHER® EuroPipe til en fordelagtig økonomisk løsning.

Dækker En Bred Vifte af Anvendelsesområder

BLCHR_residential

Privatbolig

BLÜCHER® EuroPipe er velegnet til både nye bygninger og renoveringsprojekter, og giver det optimale vandflow i enfamiliehuse og fra øverste etage til kælderen i huse med flere etager.

Download PDF

BLCHR_hospital_comm

Erhvervsmæssigt

Det lette push-fit system i kombination med den enestående brandbestandighed gør BLÜCHER® EuroPipe til det foretrukne rørsystem til projekter over hele verden. Hospitaler, skoler og lufthavne er blandt vores tilbagevendende kunder.

Download PDF

BLCHR_pharm_industrial

Industri

Føde- og drikkevarebrancherne samt de farmaceutiske brancher værdsætter BLÜCHER® EuroPipe for dets hygiejne og bæredygtighed. Den glatte overflade i rustfrit stål og den høje flowkapacitet forhindrer aflejringer i rørsystemet, og det rustfrie stål giver en løsning, der kræver minimal vedligeholdelse og maksimal levetid. AISI 316L-stålrørsystemet er den perfekte, holdbare løsning til den kemiske industri.

Få mere at vide
Blucher cruise

Marine

BLÜCHER® EuroPipe-afløbsrørsystemet er fuldstændigt udskifteligt mellem vakuumbaserede og selvfaldsbaserede systemer til sort og gråt vand i maritime anvendelser. Når det drejer sig om deres sanitetsafløbssystem, sætter skibsværfter og ejere overalt i verden deres lid til vores langtidsholdbare, lette, brandbestandige, hygiejniske og pålidelige løsning.

Få mere at vide

Case: Rør i rustfrit stål valgt i stedet for plastik


I det nye p-hus i Billund Lufthavn har de valgt at installere rør i rustfrit stål i stedet for plastrør. Se her, hvorfor BLÜCHER® EuroPipe blev valgt som den foretrukne løsning.

Terje Hals
Daglig leder
Aug Larsen

“BLÜCHER® EuroPipe-rørene er meget lettere, så de kan håndteres af en enkelt person. Det har sparet os for mange tunge løft og gjort det muligt for os at arbejde mere effektivt.”

Product Image - Straight pipe

Lige rør

Vi tilbyder en bred vifte af lige rør med diameter mellem Ø40 mm - Ø315 mm og længder imellem 150 mm - 6000 mm.

Gennemse lige rør

Sådan Køber Du

Find lokale forhandlere, der sælger BLÜCHERs produkter og tilbehør.

Find din lokale salgskonsulent for at få svar på dine spørgsmål om BLÜCHERs produkter og tilbehør, for at få support eller et tilbud.

Husejer? Beklager, BLÜCHERs salgskonsulenter sælger ikke direkte til private. Kontakt din lokale forhandler.