Vores historie

BLCHR_our_story_grid
Johannes_Blucher

Hvem er vi

BLÜCHER blev grundlagt af den danske blikkenslager Johannes Blücher Skibild – en mand med en vision, en mission og begge fødder solidt plantet på jorden. I deres søgen efter en sofistikeret rist til afløbsinstallationer begyndte han og hans kone at producere riste i rustfrit stål i deres lade. Siden da har BLÜCHER løbende udvidet vores produktsortiment og tjenester.

Det gør vi

Selvom vi hele tiden udvikler os og udfordrer i går med nye designs og løsninger, forbliver vi tro mod det grundlæggende i godt håndværk, kvalitet og vores grundlæggers nede-på-jorden ånd. Vi bestræber os på at gøre det at lave forretninger med os så let som muligt, så du kan fokusere på kompleksiteten af det projekt, du er i gang med. De fleste standardprodukter er på lager, og vores leveringsbetingelser er fleksible. Vi leverer omfattende dokumentation såsom kataloger, minivejledninger, BIM-objekter samt tilbyder en online produktdatabase, når du har brug for det. Selvfølgelig leveres alle produkter med en detaljeret trin-for-trin-vejledning til installation, og kundetilpassede projekter leveres med omfattende dokumentation og CAD-tegninger. Vedligeholdelsesvejledninger kan også findes på vores hjemmeside, hvis dine BLÜCHER produkter har brug for det.

Blucher building under construction

Hvor vi er på vej hen

Vi holder det ved lige ved hele tiden at forbedre og øge vores produktudvalg, dokumentation og kommunikation. Ligesom Johannes Blücher Skibild søgte en mere raffineret rist til afløbsløsninger, er vi altid på udkig efter muligheder for at udvide vores globale tjenester og repræsentationer til at tilpasse sig lokale krav og dine specifikke behov. Derfor er vi stolte over at have indgået et samarbejde med Watts brands-familien, så vi kan levere den højeste kvalitet inden for vandløsninger.

Få mere at vide om Watts