Gå til hovedindhold
Logo

Nyt BLÜCHER MagiCAD Cloud Selection værktøj

MagiCad Selection tool
Gert Siekmans, Senior Business Developer hos BLÜCHER har været med til at implementere dette værktøj

Nem udvægelse af BLÜCHER afløbsprodukter med det nye BLÜCHER MagiCAD Cloud Selection værktøj

Det nye BLÜCHER MagiCAD Cloud Selection værktøj er en produktvælger, gør det nemt for dig at udvælge BLÜCHERs afløbssystemer. Brugeren vælger produkttypen, og konfigurationsvalgene ændrer sig derefter. Produktdata, billeder og specifikationer vises og opdateres, så snart der foretages ændringer.

 

Her er en video om, hvor nem værktøjet er at benytte

 

”Hos BLÜCHER giver vi BIM en masse opmærksomhed, og kalder det gerne ”BIMportance”. Efterhånden som BIM konstant bliver mere og mere vigtigt i byggebranchen over hele verden, ønsker vi at gå forrest og tilbyde vores kunder gennemtænkte BIM-løsninger, der imødekommer de faktiske krav på markedet. For os er det ikke kun engangsovervejelse, men vi følger konstant markederne og udvikler vores BIM-strategi i overensstemmelse med den.”

-Gert Siekmans, Senior Business Developer, BLÜCHER

 

 

De valgte produkter kan indsættes direkte i MagiCAD- og Revit-projekterne via MagiCAD Connect-applikationen, som er en del af standard MagiCAD-installationen. For almindelige Revit-brugere er MagiCAD Connect tilgængeligt i Autodesk app store eller på MagiCADs egen portal.

 

Du finder online produktvælgeren her.

 

Gert Siekmans fortsætter: “Vi har allerede vores produkter tilgængelige i MagiCAD og i andre produktbiblioteker, men vi ønskede at tage endnu et skridt fremad og give vores kunder en smart løsning for lettere valg af vores produkter. Vores fokus er på vores kunders behov, hvad ønsker de har, og hvordan vi kan hjælpe med denne proces ved at give dem de rigtige værktøjer.

Vi lægger stor vægt på, hvordan vores produkter vises, hvordan de kan bruges og vælges til et projekt, og det giver os forbedret synlighed, der adskiller os fra andre.”

 

Om MagiCAD Connect

Ved installation af MagiCAD Connect kan Revit-brugere gratis indsætte en valgt del af MagiCAD Cloud's BIM-objekter i oprindeligt Revit RFA-format.

Derudover giver MagiCAD Connect adgang til MagiCADs udvægelsesværktøjer. Dette er webapplikationer, der hjælper brugeren med at vælge og konfigurere komplekse produkter. Når det ønskede produkt er konfigureret, kan det indsættes direkte i MagiCAD eller Revit-projektet som et BIM-objekt med korrekte tekniske oplysninger.

Del denne artikel

Kigger du efter nyheder om investeringsmuligheder?

Medieforespørgsler?