Årets Lærling 2020 i Midt- og Vestjylland er fra BLÜCHER

Årets Lærling 2020
Lærling Tobias Rasmussen har modtaget diplom for Årets Lærling Midt/Vest 2020. Her ses han sammen med Produktionsleder Jess Libergreen (t.v.) og Fabriksdirektør Bjerne Leth Pedersen (t.h.).

Vores kleinsmed-lærling Tobias Rasmussen fik i dag overrakt prisen som Årets Lærling af formanden for DI Midt/Vest Claus Arberg og vores fabriksdirektør Bjerne Leth Pedersen.

Prisen fik han tildelt, fordi han udviser en kæmpe faglig stolthed og hele tiden gør lidt ekstra for at udføre sine opgaver bedst muligt. Tobias går åbent og ydmygt til opgaverne og viser stor vilje til selv at lære – men også til at lære fra sig.

 

Årets lærling i Midt- og Vestjylland er først og fremmest historien om en dygtig klejnsmed. Men det er også historien om den rolige unge mand, der fandt sin rette hylde hos BLÜCHER i Vildbjerg, hvor han med stor faglighed løser store og komplicerede opgaver med godt humør.

Tobias har igennem sit lærlingeforløb været knyttet til Herningsholm. Her får han også ros og flotte karakterer.

 

Claus Arberg fremhæver i motivationen for tildeling af prisen, at selv de største opgaver har Tobias styr på, og sådan har det været helt fra starten. En ung- mand man kan stole på, og kvaliteten af hans arbejde er altid højt.

 

Claus Arberg fortsætter: ”Tobias startede hos BLÜCHER som 17-årig og blev hurtigt en vellidt kollega og en god holdkammerat. Tobias er kendetegnet ved at være god til at indgå i et team med både svende og lærlinge. Lærenem og lyttende. På den måde fik Tobias hurtigt et stort fagligt overskud, som blev understøttet af en god humor, der spredes rundt blandt kollegaerne.”

 

Fabrikschef Bjerne Leth Pedersen nikker og siger: ”Vi er stolte af vores lærlinge og det samarbejde vi har med de omkringliggende uddannelsesinstitutioner. Vi har en lang tradition for lærlinge i BLÜCHER, og vi er glade for – og meget stolte af Tobias, som nu får DIs lærlingepris. Det er fuldt fortjent.”

 

Dansk Industris kriterier for udvægelsen

DI Midt/Vest giver prisen til en elev eller lærling, som udmærker sig fagligt og kollegialt. Det kan for eksempel være begrundet i, at eleven eller lærlingen

 

• er flittig, hjælpsom, energisk, opfindsom, ”en god kammerat”

• har ydet en særlig faglig indsats

• har ydet en særlig social indsats Gode karakterer er en fordel, men ikke et krav.

 

Ønsker du at vide mere om at blive lærling hos BLÜCHER? Så klik her.

Del

Kigger du efter nyheder om investeringsmuligheder?

Medieforespørgsler?