17.04.2013

BLÜCHER bliver mobil

BLÜCHER har netop lanceret en mobiludgave af sin hjemmeside. Der er nu hurtig adgang til virksomhedens produktinformationer og installationsvejledninger fra smartphones.


BLÜCHER har lanceret en ny udgave af sin hjemmeside, som er optimeret til smartphones. Den nye mobile hjemmeside giver kunderne en genvej til produktinformation og installationsvejledninger.

Et stigende antal af BLÜCHERs kunder søger information via deres smartphones. For at give dem den bedst mulige service var det naturligt for BLÜCHER at udvikle en mobil hjemmeside. BLÜCHER forventer, at der efterhånden vil ske n stigning I installatørernes brug af smartphones, og virksomheden kan allerede nu imødekomme deres behov ved at sørge for nem adgang til produktinformation, tegninger og installationsvejledninger og –videoer. Så materialet er let tilgængeligt direkte fra byggepladsen.

Den nye mobilhjemmeside kan findes ved at gå til www.blucher.dk eller m.blucher.dk med en smartphone eller tablet.


Markedets laveste afløb

Markedets laveste gulvafløb med godkendt indbygningsvandlås • Gulvafløb helt i rustfrit stål med rist og vandlås • Overholder kravene i EN1253 • VA-godkendt VA 2.42/19616 • Findes til både vinyl og beton/fliser

Se produktblad