Få en flowberegning til dit tagafvandingsprojekt

BLÜCHER udbyder et tagafvandingssystem af høj kvalitet i rustfrit stål, som egner sig til både vakuum- og selvfaldssystemer. Systemet består af BLÜCHER® Drain Roof tagafløb og BLÜCHER® EuroPipe push-fit rørsystem. BLÜCHERs tagafvandingssystem er let at installere og sikrer stabil drift i årtier uden væsentlig vedligeholdelse.

Opnå den optimale flowkapacitet
For at sikre, at dit tagafvandingssystem opnår den nødvendige flowkapacitet, tilbyder BLÜCHER at udføre flowberegninger og udarbejde et forslag til tagafvandingssystemets design med BLÜCHER® Drain Roof and BLÜCHER® EuroPipe.

Bestil en flowberegning for dit tagafvandingsprojekt på roof(at)blucher.dk eller kontakt vores Kundecenter.

Du kan også udfylde denne formular, printe den, scanne den og sende den pr. e-mail til roof(at)blucher.dk eller pr. fax til +45 97 13 33 50. Denne formular indsamler den grundlæggende information, vi behøver for at beregne dit tagafvandingsprojekt.

Du skal bruge Adobe Acrobat Reader for at udfylde formularen. Den kan downloades fra www.adobe.com/downloads/.

Markedets laveste afløb

Markedets laveste gulvafløb med godkendt indbygningsvandlås • Gulvafløb helt i rustfrit stål med rist og vandlås • Overholder kravene i EN1253 • VA-godkendt VA 2.42/19616 • Findes til både vinyl og beton/fliser

Se produktblad