Specialfremstillede løsninger til ethvert afvandingsbehov

BLÜCHER tilbyder afløbsprodukter fremstillet specielt efter kundens specifikationer for at opfylde ethvert afvandingsbehov. Med mere end 45 års erfaring inden for udvikling af specialfremstillede afløbsløsninger gør vores knowhow os i stand til at yde omfattende konstruktionshjælp.

BLÜCHER styrer hele processen
I samarbejde med vores kunder varetager BLÜCHER hele processen fra design og udvikling til produktion og test af det færdige produkt. Specialfremstilling af afløbsprodukter er en integreret del af vores produktionsproces, hvilket sikrer korte leveringstider og den samme høje kvalitet som i standardprodukterne.

Løsninger tilpasses helt til dine specifikationer
BLÜCHER leverer specialfremstillede løsninger som en kombination af modulopbyggede komponenter eller som specielle dele designet i henhold til kundens specifikation. BLÜCHER tilbyder dig også muligheden for at sætte et ekstra personligt præg på dit badeværelse med en afløbsrist designet efter dine specifikationer, fra firmalogo til tekst.

Vil du høre mere om mulighederne for dit afvandingsprojekt, så kontakt vores Kundecenter.

Markedets laveste afløb

Markedets laveste gulvafløb med godkendt indbygningsvandlås • Gulvafløb helt i rustfrit stål med rist og vandlås • Overholder kravene i EN1253 • VA-godkendt VA 2.42/19616 • Findes til både vinyl og beton/fliser

Se produktblad