Komplette afløbsløsninger til boligbyggeri

BLÜCHERs afløbssystem i rustfrit stål tilbyder en holdbar, rengøringsvenlig løsning til at sikre effektiv drift af vvs-installationer i enfamilieshuse og etagebyggeri.

Vælg mellem mange forskellige designs
BLÜCHERs produkter til boligbyggeri omfatter et bredt udvalg af designafløb til badeværelser, fra elegante linjeafløb til trendy trekantede afløb og klassiske firkantede afløb med matchende riste i seks forskellige designs: Moderne OSLO, trendy NEW YORK, minimalistiske COPENHAGEN, klassiske ATHENS, rå DETROIT og praktiske VIENNA samt TOKYO-risten til WaterLine baderumsrender. BLÜCHER tilbyder også runde gulvafløb og elegante baderumsrender til vinylgulve. Takket være den demonterbare vandlås er afløbene lette at rengøre. Til de områder, der sjældent anvendes, eksempelvis sommerhuse og kældre, udgør multivandlåsen et sikkert alternativ til at forhindre stående vand og dårlig lugt, hvis vandlåsen tørrer ud. Til udendørs områder kan balkonafløb uden vandlås anvendes.

Et omkostningseffektivt afløbssystem
BLÜCHER® EuroPipe er det ideelle afløbssystem til høje bygninger. BLÜCHER® EuroPipe push-fit rørsystemet i rustfrit stål giver den specifikationsansvarlige og installatøren en omkostningseffektiv, brandsikker og miljøvenlig afløbsløsning. Systemet består af rør i diametre fra Ø40 mm til Ø250 mm og er suppleret af en lang række tilbehør som eksempelvis rottestop. Push-fit rørsystemet kan også anvendes under jorden, og rørene i rustfrit stål kan kombineres med BLÜCHER® Drain Roof tagafløb og dermed udgøre et komplet tagafvandingssystem til flade tage.

News

gå til arkivet ->