BLÜCHERs markeder

Bolig
Rene og hygiejniske forhold på badeværelser, toiletter og i kældre er vigtige elementer, der bidrager til husejerens følelse af velvære. BLÜCHER producerer effektive og æstetiske løsninger, som også er rengøringsvenlige. Anvendelsen af rustfrit stål tilfører et smukt, klassisk udtryk.

Erhverv
Erhvervsbyggerier som hospitaler, skoler, restauranter og fitnesscentre stoler alle på BLÜCHERs kernekompetence inden for udvikling og produktion af afløb, render og afløbsrør. Vi tilbyder vores kunder det bredest mulige udvalg af afløbsløsninger til erhvervsbyggerier.

Industri
BLÜCHER er specialist i afløbsløsninger til industrianlæg. Vi tilbyder et stort udvalg af afløb, industrirender og afløbsrør som både standard- og specialløsninger. Vores produkter er designet til sikkert at afvande produktionsområder, laboratorier, køkkener, omklædningsrum og meget mere.

Marine
Marineindustrien har en helt speciel plads i BLÜCHERs engagement til afvanding. Krydstogtskibe, færger, yachts, handels- og flådeskibe såvel som offshoreplatforme regner alle med vores løsninger til havs, hvor god hygiejne og lav vægt er essentielt.

News

gå til arkivet ->