BLÜCHER - Keeping up the flow

BLÜCHER blev grundlagt i 1965 af Johannes Blücher Skibild, en dygtig og visionær vvs-installatør med begge ben på jorden. I dag er BLÜCHER en af Europas førende producenter af afløbssystemer i rustfrit stål og har datterselskaber og salgskontorer over hele Europa, i Rusland, Mellemøsten, USA og Kina. BLÜCHERs hovedkontor med produktion, produktudvikling, lager og administration ligger i Vildbjerg i Vestjylland.

Watts Water Technologies
BLÜCHER er ejet af den amerikanske koncern Watts Water Technologies, Inc. (NYSE: WTS), som er en af verdens førende virksomheder inden for produktion af innovative produkter til at kontrollere vands effektivitet, sikkerhed og kvalitet.

Afløbssystemer til alle formål
BLÜCHER tilbyder afløbsløsninger til alt fra badeværelser over større industrielle faciliteter til luksuskrydstogtskibe. Vores sortiment omfatter mere end 2.500 standardprodukter, hvortil kommer specialfremstillede gulvafløb, afløbsrør og industrirender. Alle produkter er udført i rustfrit stål for at sikre høj kvalitet, fremragende flowkapacitet og optimal hygiejne kombineret med minimal vedligeholdelse. Produkterne er udviklet i et modulsystem, hvorved delkomponenter kan kombineres til at skabe komplette produkter. BLÜCHER tilbyder også kundetilpassede løsninger, hvor fleksibiliteten og håndværket i produktionsprocessen spiller en vigtig rolle.

Knowhow, sund fornuft og engageret service
Kunder i hele verden værdsætter og forventer vores knowhow, sunde fornuft og engagerede service. Gennem afløbsløsninger af høj kvalitet i rustfrit stål til bortledning af vand forpligter BLÜCHER sig til løftet om ”Keeping up the flow”.

News

gå til arkivet ->