07.06.2017

Case: Sæby Fiske-Industri renoverer fabriksanlæg


Hos A/S Sæby Fiske-Industri har der de senere år været fokus på at gennemføre anselige energirenoveringer. Ny teknik har reduceret vandforbruget med 25 procent, og energiforbruget er reduceret med 15 procent.

 

Som altid i fødevarebranchen har de også yderst højt fokus på fødevaresikkerhed, og i deres seneste renoveringsproces af fabrikken har de derfor valgt at få installeret BLÜCHERs HygienicPro® afløbsrender. Denne løsning er ideel til fødevareindustrien, da renderne er nemme at rengøre, giver optimalt flow og dermed mindsker risikoen for produktionsstop.

For at imødekomme alle Sæby Fiske-Industris behov, er der også installeret BLÜCHER® WaterLine til vinylgulve. WaterLine Vinyl baderumsrender er udformet, så vinylen monteres glat og sikkert omkring afløbet.

 

”Vi er yderst tilfredse med den løsning, som BLÜCHER har leveret, da den på alle punkter lever op til vores forventninger om hygiejnisk design og krav til flowkapacitet”. Udtaler Kent Christiansen, Teknisk Chef for Sæby Fiske-Industri.

 

Det unikke ved Sæby Fiske-Industri

Som de eneste i verden benytter Sæby Fiske-Industri sig af en helt unik indfrysningsproces, der gør, at det er muligt at sikre sporbarhed på den enkelte makrel, og at de kan få skindet af fisken uden brug af kemikalier.

A/S Sæby Fiske-Industri er eneste udbyder af makrel på dåse, der er produceret i Danmark. På årsbasis produceres mellem 97-105 millioner dåser, hvoraf godt 85 procent eksporteres til supermarkedskæder i Europa. 

De har løbende investeret i fabriksanlægget siden begyndelsen af 1980’erne, hvor de valgte at specialisere sig udelukkende indenfor makrelkonserves.

 

Kontakt BLÜCHER for yderligere information.

 

Lær mere om Sæby Fiske-Industri

 

Projektfakta:

Hovedentreprenør: NCC Danmark
Underentreprenør: PNP Entreprenør ApS
Ingeniør: Niras Ålborg

VVS: Bravida Danmark

Produkter: BLÜCHER HygienicPro®, BLÜCHER® WaterLine (vinyl)

Byggeperiode: 2015/2016

Geografi: Sæby, Danmark


Markedets laveste afløb

Markedets laveste gulvafløb med godkendt indbygningsvandlås • Gulvafløb helt i rustfrit stål med rist og vandlås • Overholder kravene i EN1253 • VA-godkendt VA 2.42/19616 • Findes til både vinyl og beton/fliser

Se produktblad