17.01.2018

5 % af vores medarbejdere i Produktionen skal være lærlinge


Dette mål satte vi os for at opfylde, og det har vi nu nået.

Unge der vil være værktøjsmagere, smede, industriteknikere og automatiktekniker skal garanteres en læreplads, for at vi kan følge med i udviklingen på sigt. Ellers vil vi komme til at mangle kvalificererede medarbejdere i fremtiden.

Derfor er BLÜCHER en af de 40 virksomheder, der har meldt sig som deltager i et nyt lærepladsnetværk, som Industrisamarbejdets læringsindsats står bag.

”Vi er parat til at løfte vores del af ansvaret”, siger Produktions- og Logistikdirektør Mogens Winther, der selv er uddannet rørsmed.

Mogens Winther fortæller, at BLÜCHER allerede har fokus på lærlingeområdet og føler, vi har meget at tilbyde eventuelle nye medarbejdere. 
Dels i form af et godt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne bliver mange år på virksomheden. Dels i form af ny og spændende teknik at arbejde med som for eksempel robotteknologi.


”Før i tiden kom lærlingene ofte af sig selv. Det gør de ikke længere, og vi kan jo se, at mange af vores faglærte skal på pension. Hvis vi vil skabe en stabil arbejdsplads også fremover og undgå at mangle medarbejdere, må vi gøre noget ekstra. Det er jo hjælp til selvhjælp”, fortsætter Mogens.

 
Vi har cirka 190 medarbejdere i Produktionen med en blanding af alle faggrupper, der producerer rustfrie afløbssystemer.

Læs den fulde artikel på Dansk Industris hjemmeside her.

 
Kunne du også tænke dig at blive lærling hos BLÜCHER? Så er vi altid på udkig efter dygtige lærlinge. Læs mere her.


Markedets laveste afløb

Markedets laveste gulvafløb med godkendt indbygningsvandlås • Gulvafløb helt i rustfrit stål med rist og vandlås • Overholder kravene i EN1253 • VA-godkendt VA 2.42/19616 • Findes til både vinyl og beton/fliser

Se produktblad