Kan du ikke se vores billeder? Klik her!

Nyhedsbrev - april 2015
Vi giver en is i Odense
BLÜCHER er naturligvis på plads på VVS'15 i Odense. Kig forbi vores stand, standnr. C-3913. Vi har udstyret os med en isvogn og en række nye produkter, bl.a. vores nye HygienicPro afløbsrende med forbedrede hygiejniske egenskaber. Du kan desuden se vores nye MULTI baderumsrende, som med moderne design og valgfri placering giver nogle spændende muligheder i badeværelset. Du kan også se og høre mere om, hvordan BLÜCHERs rustfri rør kan holde rotter ude og forbedre brandsikkerheden i etagebyggerier. Vi glæder os til at se dig!
HygienicPro - Renere. Bedre.
HygienicPro® er professionelle punktafløb og render, som sikrer effektivt flow og et højt niveau af selvrensning, er lette at rengøre og forebygger bakterievækst, samtidig med at de også begrænser vandforbrug og produktionsstop til drift og rengøring af afløbssystemet.
Læs mere om HygienicPro
Ny MULTI baderumsrende
Vi har udviklet BLÜCHER Drain MULTI Stockholm. En baderumsrende der giver dig sikkerhed og et design tilpasset til moderne hjem. Renden kan placeres frit på gulvet og kan justeres i både højde og vinkelt, så den passer præcist til væg og gulv.
Afmeld nyhedsbrev
Beskrivelsestekster på blucher.dk
Du kan nu skabe beskrivelsestekster for produkter på BLÜCHERs hjemmeside. Alt, du skal gøre, er at finde frem til dit ønskede produkt og vælge punktet "Produkt specifikation" i højre side. Herefter kan du vælge din ønskede rist og vandlås samt evt. andet tilbehør. Ud fra dine valg skabes en beskrivelsestekst, som du kan kopiere ind i din egen specifikation. Beskrivelsestekster er tilgængelige for alle rør og samlede afløb.
Se boligafløb og prøv selv
Spørg eksperten
Sjælland (Storkbh)
Rene Mattern
rm@blucher.dk
40 40 77 73
Sjælland
Kim Andersen
kan@blucher.dk
21 49 15 53
Midt- og Nordjylland
Keld Kromann
kk@blucher.dk
40 33 66 28
Sønderjylland/Fyn
Lars Vestergaard Andersen
lan@blucher.dk
21 17 29 59
Markedschef
Jan Døssing Hansen
jdh@blucher.dk
40 21 78 23
Vores Kundecenter er også klar til at hjælpe dig på 99 92 08 10.