Kan du ikke se vores billeder? Klik her!

Nyhedsbrev - november 2014
Hold rotten ude
Undgå dyre renoveringer – brug rustfri! Netop nu er det sæson for, at rotterne finder indenfor, fordi nætterne bliver koldere. Hvis du vælger et rustfrit afløbssystem, undgår du rotter og de skader, som de kan forårsage på rør og afløb. Desuden undgås følgeskader, kassering af fødevarer og måske ligefrem lukning på grund af uønsket rottebesøg i huset, i butikken eller på fabrikken. Rotter kan slippe igennem et hul på størrelse med en tokrone og gnaver sig let gennem alt, der er blødere end jern. Oftest er kloakken synderen, når rotter kommer indenfor. BLÜCHER afløbsrør, afløb, vandlåse og sikurve er helt i rustfrit stål og dermed sikre mod rotters gennemgnavning. BLÜCHER tilbyder også rottestop til montering på lodrette rør, rottesikre riste og mulighed for ekstra rottesikring i afløb til f.eks. fødevareindustrien.
Læs mere om temaet
Elegante løsninger til Danmarks fornemmeste hotel – hotel D’Angleterre
I forbindelse med den 2 årig lange gennemgribende milliardrenovering af hotel D’Angleterre, som ligger midt i København, har BLÜCHER leveret afløbsrender til både hotellets værelser og fællesarealer.
Læs mere om projektet
BLÜCHER er på LinkedIn
Her får du de seneste opdateringer og nyheder
Følg BLÜCHER på LinkedIn
Afmeld nyhedsbrev
BLÜCHER tilføjer en ny dimension
Med BLÜCHER® EuroPipe Ø315 mm udvider BLÜCHER udbuddet af dimensioner i tyndvæggede rustfri afløbsrør med stikmuffesamlinger BLÜCHER® EuroPipe findes nu i dimensioner fra 40 mm op til 315 mm. BLÜCHER® EuroPipe er helt i rustfrit stål og sikrer en varig og hygiejnisk løsning til alle typer afløbsprojekter. Med Ø315 mm tilbyder BLÜCHER markedets største rørdimension og højeste flowkapacitet. Den lave vægt og stikmuffesamlingen gør håndtering og montering hurtig og nem.
Se produktblad
Spørg eksperten
Sjælland (Storkbh)
Rene Mattern
rm@blucher.dk
40 40 77 73
Sjælland
Kim Andersen
kan@blucher.dk
21 49 15 53
Midt- og Nordjylland
Keld Kromann
kk@blucher.dk
40 33 66 28
Sønderjylland/Fyn
Lars Vestergaard Andersen
lan@blucher.dk
21 17 29 59
Markedschef
Jan Døssing Hansen
jdh@blucher.dk
40 21 78 23
Vores Kundecenter er også klar til at hjælpe dig på 99 92 08 10.