Kan du ikke se vores billeder? Klik her!

Nyhedsbrev - november 2013
Tagafvanding til IKEA
En hurtig arbejdsgang er guld værd, lyder det fra Per Johansson, projektleder ved VVS Søberg, som har stået for installationen af BLÜCHERs tagafvandingssystem til det nye IKEA varehus i Aarhus.
Læs mere om projektet
Totalløsning til Aabenraa Sygehus
BLÜCHER har leveret en totalløsning til afløbssystem og tagafvanding i forbindelse med udvidelsen af Aabenraa Sygehus. WICOTEC KIRKEBJERG har stået for monteringen af BLÜCHERs tagafvandingssystem, og de fremhæver især den korte montagetid ved rørinstallationen.
Læs mere om projektet
Grønne tage
BLÜCHER har et komplet udvalg af produkter til grønne tage. BLÜCHERs udendørs afløb i rustfrit stål har et perforeret rør mellem rammen og underdelen, som gør det muligt at afvande alle lag i det grønne tag. Et sandfang vil desuden forhindre jord i at komme ind i afløbssystemet, og der kan vælges en passende rist til afløbet.
Se produktblad
Afmeld nyhedsbrev
Lavt afløb til vinyl
Med en indbygningshøjde på kun 86 mm fra rist til bund er det lave afløb velegnet til indbygning i kompakte gulvkonstruktioner, hvor krav til indbygningsmål for gulvafløb og rørføring er i fokus. Afløbet passer til beton- og trægulve med vinylbelægning og overholder kravene i EN1253.
Se produktbladet
Spørg eksperten
Sjælland (Storkbh)
Rene Mattern
rm@blucher.dk
40 40 77 73
Sjælland
Kim Andersen
kan@blucher.dk
21 49 15 53
Midt- og Nordjylland
Keld Kromann
kk@blucher.dk
40 33 66 28
Sønderjylland/Fyn
Lars Vestergaard Andersen
lan@blucher.dk
21 17 29 59
Markedschef
Jan Døssing Hansen
jdh@blucher.dk
40 21 78 23
Vores Kundecenter er også klar til at hjælpe dig på 99 92 08 10.