BLÜCHER omsætter sine værdier til praksis

Kunder i hele verden værdsætter og forventer vores knowhow, sunde fornuft og engagerede service.

Knowhow

I BLÜCHER betyder knowhow virkelig at vide hvordan. Det betyder, at vi anvender vores mere end 50 års erfaring i at arbejde med rustfrit stål til at skabe holdbare løsninger. Løsninger der passer til alle typer byggetraditioner og er udviklet til at skabe flow i afløbssystemer.

Vi bruger vores knowhow til at spille en aktiv rolle i at sætte internationale standarder. Vores produktudviklingsafdeling har egne testfaciliteter og samarbejder med internationalt anerkendte institutter, som eksempelvis Teknologisk Institut.

Sund fornuft

I BLÜCHER har vi bygget vores forretning op ved at bruge vores sunde fornuft. Vi har en global tilgang idet vi holder et vågent øje med vores markeder og prioriterer vores lokale tilstedeværelse, hvilket gør os i stand til at anvende vores knowhow og tilpasse vores produkter og løsninger til lokale byggeskikke over hele verden.

Vores sunde fornuft er også grunden til, at vores produktion kun er flyttet få kilometer fra det sted, hvor vores grundlægger udviklede den første afløbsrist. Den fleksibilitet og ekspertise, som vi opnår ved at kombinere højteknologisk produktion med solidt håndværk, betyder, at vi hurtigt kan tilpasse os til ændringer i kunders og markeders behov og fastholde korte leveringstider, selv for specialfremstillede løsninger.

Engageret service

Et højt serviceniveau er en uundværlig del af BLÜCHER. Vi yder en fleksibel og effektiv service til vores kunder, og vi gør det let at samarbejde med os.

At opfylde og overgå vores kunders forventninger er en del af vores kultur. Det er grunden til, at vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv. Hver dag sørger vi for teknisk rådgivning, tekniske tegninger til afvandingsprojekter og sikker levering af produkter over hele verden. Vores produktionsproces er optimeret til, at vi kan levere specialfremstillede løsninger og opfylde ethvert afvandingsbehov for vores kunder.

News

gå til arkivet ->